tirsdag 14. mai 2013

Uglegenser

Nå er jeg veldig fornøyd med meg selv, synes rett og slett at jeg har vært flink....

Det minker i UFO haugen min, men fortsatt ligger det en del poser med halvferdige produkter igjen.... Disse må jeg bare få bort ! Problemet er at det hele tiden dukker opp nye fristelser som jeg har lyst å begynne på, men nå skal jeg ta meg selv i nakken å få dette ferdig.

Denne genseren i 4 år startet jeg på i aug 2012. Enda godt at jeg strikket den litt stor slik at Ailo kan få brukt den i barnehagen en stund fremover.


Oppskriften er fra Gjestal sitt hefte Strikkedesign no 231. Selvfølgelig måtte jeg gjør noen endringer... Genseren er opprinnelig strikket i Superwash Sport som er ett svært godt ullgarn, men jeg hadde lyst på en tynnere variant... Jeg valgte Siljagarnet som også er ull, men en del tynnere. Etter litt omregning viste seg at jeg kunne gå etter maskeantallet på str 8 år i oppskriftsheftet, og bruke lengdene til 4 år.

Både foreldrene og jeg ble kjempe fornøyde med resultatet.

Slik er den originale genseren... Som dere ser har jeg kuttet ut hetten, og det er det to grunner til: For det første blir dette "klumpete" under ytterklær, for det andre var jeg lykkelig over å kunne si meg FERDIG .:)

3 kommentarer:

 1. Denne ble fin. Likte også så godt den lilla genseren under her. Flinkis du.
  Klemz

  SvarSlett
 2. Det ble en flott genser, tenker at Ailo også blir fornøyd. Ugler er fint. Så flink du er som får unna Ufoene dine.

  SvarSlett
 3. For en flott genser :)
  Enig med Signe over her at ugler er så fine!

  SvarSlett